donderdag 31 januari 2008

vooruitzichten februari 2008

Een paar vooruitzichten voor komende maand, in chronologische volgorde, tenzij het eerste vooruitzicht besluit om er nog ietske langer over te doen ...

1 ... ergens de komende dagen ...
Geboorte van het vierde Valcke-Verdonckske, een broertje of zusje voor Arthon, Jarno en Luca ... Moest eigenlijk al eergisteren geboren zijn, maar besluit er voorlopig anders over. Wordt dus één van de komende dagen verwacht.

2 ... zondag 3 februari ...
De eerste noordfranse TT van een reeks van 4, tenzij dat nummerke 1 van hierboven roet in het eten komt gooien natuurlijk. M.a.w. het al dan niet deelnemen aan deze TT hangt af van de nakende geboorte van Valckske nr. 4 ...
Het wordt dus de TT in Oignies, een gemeente net ten zuidoosten van Carvin. Aangezien er daar redelijk wat terrils, o.a. de "tieten"-terril en bos (vb. Forêt Domaniale de Phalemin) in de omgeving liggen, belooft het zeker weer de moeite te worden !

3
... donderdag 7 februari ...
De eerste verjaardag van het geslacht Valcke in de maand februari ... en het is dan nog die van mijzelf. Opnieuw tenzij nummerke 1 van hierboven roet in het eten komt gooien ... en dat zal waarschijnlijk wel het geval zijn, anders wordt het een oud peetje nog vooraleer hij/zij geboren is ...

4 ... zondag 10 februari ...
De tweede noordfranse TT op rij. Dit keer in Sains-en-Gohelle, een dorpje dat niet alleen gekend is van zijn terrils, maar ook van zijn eigenste Eiffeltoren. En miniatuurversie van de echte ... Efkes gepiept op Google Maps en een paar km ten oosten van Sains-en-Gohelle ligt er zelfs een heuse carrière, in het dorpje Fresnicourt le Dolmen.

5 ... zondag 17 februari ...
Noordfranse TT nummer 3 ! Nu in Annay (sous Lens). Een boogscheut van de vorige twee TT's in Oignies en Sains-en-Gohelle, en ietske ten zuiden van die op 24 februari ... We gaan die streek binnenkort op onze duim kennen. Het wordt dus opnieuw (hopelijk toch) terril-biken !

6 ... zondag 24 februari ...
De afsluiter voor februari. De 4e TT op rij in het noorden van Frankrijk, en de eerste die ik al reed, nl. in 2006. Vorig jaar lukte het niet, want toen zaten we voor de verjaardag van Arthon aan het zeetje in Oostduinkerke.
Het was (voor zover ik me nog herinner) een TT die het vooral moest hebben van de doortocht in de Base de Wingles, een waar paradijs om te biken !

7 ... dinsdag 26 februari ...
Last but not least, de verjaardag van de oudste van de drie zoons, Arthon !

0 Comments: