vrijdag 28 september 2007

zondag 30 september 2007 : TT Zwevezele

54,66 km, 2u 31', 21,76 km/u, 142 hm

Een quotje voor de verandering ... eentje van ne hond (Dark Dingo) :

Vond deze tt voor hun eerste keer nie slecht!! Die eerste 10 km waren in no time gepasseerd, als je met een groepke rijdt wordt er wel wa afgetettert. Vond het eerste deel tot aan de eerste bevoorading wat aan de matige kant maar na de tweede bevoorading was het parcour stukken beter!!
Zware baggerstukken waar ik de tanden op kapotbeet!jawaddedadde...na 41 km was ik al zo zacht als een ei !!
De vele weken niet-biken eisten z'n tol!! In een vettige dreef nog voorbijgevlogen door een ontketende voltman!! 't Is ooit wel al eens anders geweest !!
Waar ik ook helemaal niet van hou zijn die stroken waar er heen en terug gereden wordt!! Bikers aan de linkse kant, bikers aan de rechtse kant en dan hoef je nog eens rekening te houden met joggers zowel rechts als links en ook ruiters hebben ons pad gekruist!!
Vind dit toch wel gevaarlijk vooral als je met enkelen samen rijdt. Voor de rest vond ik de bevooradingen goed,bepijling duidelijk (inderdaad misschien volgend jaar ander kleurke!!) de douche tent mooi ineengestoken al mocht er gerust wa meer druk op de douchekoppen gezeten hebben !! Service in en buiten de zaal,inschrijving,...en wat betreft de minpuntjes ... daar kunnen jullie alleen maar uit leren zeker!! Bikers...wedden dat we volgend jaar gaan versteld staan van hun vooruitgang!! Bij deze tot volgend jaar... groeten Dingo.

tussentotaal 2007 : 3.796,33 km

0 Comments: