zaterdag 22 september 2007

zaterdag 22 september 2007 : TT Ingelmunster

62,56 km, 2u 53', 21,62 km/u, 252 hm

Deze morgen alleen gestart in Ingelmunster, en hiermee het eerste Steenbakkerspunt voor de BBR - KW - Merida (heb ik ze allemaal ?) Off-Road Cup verdiend.
Het was dus de eerste TT van het winterseizoen, maar voor ons (diegenen die het gans jaar mountainbiken) is het gewoon de verderzetting van een seizoen dat een gans jaar duurt ...

Over het parcours valt hier niet veel te zeggen. Had de indruk dat het praktisch hetzelfde was als vorig jaar en het jaar daarvoor ... De stroken van de 45 km dan toch, want dat was de afstand die ik vorig jaar en twee jaar geleden reed, en blijkbaar was dat (45 km rijden) al twee jaar op rij een foute beslissing. De mooiste stroken zitten nl. in de extra lus van de 60 km, heb ik vandaag voor het eerst gemerkt.

Het crossparcours (Wingles in het klein) en Ooigembos (draaien en keren tot je tureluut bent) waren meer dan de moeite. Best wel jammer dat deze er op de kortere afstanden niet inzitten ...

Vandaag ook weer met de neus op de (west-vlaamse asfalt) feiten gedrukt geweest ... We zijn de laatste weken veel te veel verwend geweest met de Noordfranse megapercentages-off-road-gehaltes-toertochten ... Dus volgende week zondag ... Weer naar het Noorden van Frankrijk, deze keer Quesnoy sûr Deûle, een dorpje niet ver van Wervicq-Sud.

tussentotaal 2007 : 3.694,42 km

0 Comments: