zondag 4 februari 2007

zon 04.02.2007 : rit Kluis

41,01 km, 2u00', 20,44 km, 143 avs HR

Gisteren gans de dag in Luca zijn slaapkamer gewerkt, deze middag een etentje en bowlingnamiddag, dus geen tijd dit weekend om een TT te rijden. Het werd dus een ritje vertrekkende vanuit Sint-Denijs.

Het werd een ritje via Moen, Avelgem en Rugge tot in Kluisbergen. Hier de Kluis opgereden via een aantal stapsteentjes, en de weg tot aan de parking en doorgereden tot aan de Toren. Via de Toren naar de Vierschaar en verder tot aan de grote weg Berchem-Kluisbergen. Nog een ommetje langs de Oude Kwaremont (gedeeltelijk afgedaald) om langs het kerkske van Kwaremont terug richting Kluis te rijden.

Een beetje verder de Kluis weer opgereden langs Pensemont, om opnieuw aan de vierschaar uit te komen. Terug richting de Toren om richting zwemkom te rijden. Hier efkes naar beneden gereden naar de Panorama om nogmaals omhoog te rijden naar de grote parking. Opnieuw langs de weg en stapsteentjes naar beneden om terug naar Rugge te rijden.

Onderweg nog gestopt om een koffie te drinken bij mijn ouders, en daarna in vliegende vaart met de wind in het gat terug naar Sint-Denijs via oa de oude spoorwegbedding.

tussentotaal 2007 : 404,73 km

0 Comments: