vrijdag 31 augustus 2007

woensdag 29 augustus 2007 : groene route Westtoer (Kortrijk)

35,15 km, 1u 52' 18,87 km/u, 326 hm

Woensdagavond stond de tweede mountainbikerit met Tony op het programma. De vorige keer was de eerste Bloso-route (groen ?) op de Kluis. Deze keer zou Tony het dus wat makkelijker moeten hebben dan toen ...

Inge en Delphine zouden ook meerijden, maar ze lieten het beiden "afweten". Inge nog vooraleer we gestart waren, haar boller wordende buik begint ambetant te worden, Delphine zag het niet meer zitten bij de beklimming naar de Tontekapel en koos voor de kortste weg terug naar Moen.

Moet zeggen dat Tony heel goed meerijdt voor iemand die zelden of nooit aan sport doet, tenzij je natuurlijk vissen als sport kunt bestempelen. Nu nog regelmatiger met de fiets rijden en de rest komt wel vanzelf !

Van deze tocht gebruik gemaakt om de bepijling ed. te controleren van ons petekind (deze route valt onder peterschap van MBC De Steenbakkers, vandaar). Nergens een pijlke gemist, dus dat is zeker in orde. Toch niet op de stukken die wij reden, want we hebben de route niet volledig gedaan zoals het moest. Op een tweetal plaatsen een stukske afgeslagen omdat Tony het niet zag zitten om onmiddellijk 40km te biken, nl. de asfaltstrook van en naar de Lange Munte en ook nog een strook ietske vroeger in Zwevegem.

Uiteindelijk toch nog op bijna 36km uitgekomen, terwijl de volledige route 39km is, dus zoveel hebben we ook weer niet gemist.

tussentotaal 2007 : 3.284,75 km

0 Comments: