donderdag 10 mei 2007

zondag 06.05.2007 : Aischdall Bike (Luxemburg)

71,79 km, 3u33", 20,21 km/u, 1.450 hm

Vorige zondagvoormiddag (en ook stukske van de namiddag ... ) een heel schone tocht gereden samen met Berre, Wouter, Steven en Koen !!
Is één van de mooiste (samen met Bertrix vorig jaar) ooit gereden. Constant op en neer, amper asfalt gezien, als er al was, was hij (die asfalt dus) meer dan welgekomen ... Hellingen waar je amper (of niet) bovenraakte, eentje zelfs aangekondigd als "Welcome in Vietnam", nl. een beklimming dwars door bos omhoog, wel bezaaid met stenen ... met percentages (toch volgens Steven zijn meterke) tot 24% ... lange afdalingen ... Neem daarbij nog een zonnetje dat voor temperaturen tot 20°C zorgde, meer moest dat niet zijn ...
Bij de splitsing helemaal op het einde, we hadden dan al bijna 62 km op de teller (ikke 72 km ... door rit van ons huisje tot in 'hoopschijt'), en toch zagen Berre en Wouter het nog zitten om er nog een 20-tal (of zijn het er toch 40 geworden ?) aan te breien ... Wij (Koen, Steven en ikke) niet, wij zijn ons dan in het zonnetje gaan zetten ... Een rit dit nu al op het programma staat voor volgend jaar !! En we gaan er onmiddellijk weer een weekendje van maken, want moeder de vrouw en de kids hebben zich ook geamuseerd !!

Foto's zijn terug te vinden op http://www.steenbakkers.be/ !!

tussentotaal 2007 : 1.637,28 km

0 Comments: