maandag 23 april 2007

zon. 22.04.2007 : TT Zewieties

81,31 km, 3u52", 21,07 km/u

Vertrokken rond 8u45 (volgende keer spreken we wat vroeger af ...) met Berre, Rik D. en Wouter. Rik (ook D. ) en Bruno vertrokken later, wegens Bruno zijn "slotprobleem".

Tot aan de splitsing tussen 50 km en de rest samen gebleven met Rik D. die afsloeg voor de 50 km dus, en daar verder gereden met Wouter en Berre. Een beklimming en afdaling van de Pater gedaan die ik nog nooit deed. Ge kunt dat "bergske" precies langs twintig kanten op en af rijden ... want we zijn hem dan nog ne keer omhoog mogen rijden ... en neen niet langs de kasseien, maar off-road tussen de prikkeldraad.

Boven op de Patersberg Berre laten rijden voor de 100 km en samen met Wouter verdergereden voor de 75 km. Met nog een aantal nijdige beklimmingen voor de boeg ! Eerst nog door het boske van Heinsdale naar beneden om dat wegske waar geen einde aan komt (loopt bijna evenwijdig met road beklimming van de Trieu) helemaal tot boven de Kluis (Vierschaar) te rijden. En dan volgde nog Pensemont ...

Na de Kluis (via Rugge-Waarmaarde) was het bijna in rechte lijn richting Waregem. Maar onderweg wel nog kennis gemaakt met Grijsloke (dat ook verre van plat is) en de bossen van Wortegem, waar het beste er al lang af was ... Wouter dan ook maar wijselijk laten rijden. Eigenlijk al van de Pensemont ... Maar hem toch telkens aan de volgende bevoorrading weer tegen gekomen.

Helemaal op het einde nog The Beast tegengekomen die net de 50 km gereden had.

Na bijna 4u biken, 82 km op de teller.

Onderweg geen extra bevoorrading gezien. Noch bij Pascal, noch bij Nick ...

tussentotaal 2007 : 1.406,83 km

0 Comments: